Rólunk

Családi vállalkozásunk 1991-ben alakult elsősorban belsőépítészeti ipari célra. Az Európa szerte megtalálható Metro áruházak belső kialakításának belsőépítészetével párhuzamosan elkezdtük fejleszteni az egyedi lakossági bútorok, elsősorban konyhák tervezését és gyártását. A főtevékenységek szétválaszása érdekében alapítottuk meg 2011-ben a Fritz-Bútor Kft-t, a webáruház üzemeltetőjét. Így apáról fiára szállt az egyedi bútor gyártás. Fiatalokból álló konyhastúdiónkban 6 asztalos és 3 tervező kolléga dolgozik azon hogy olyan bútorokat gyártsunk, amiket Vásárlóinkkal közösen megálmodunk.

Szeretjük az új konyhai megoldásokat, akkor is ha kihívást jelentenek. Főleg akkor!


Tolna megye egyik meghatározó konyhastúdiójaként, több száz elkészült egyedi gyártású konyhával, elégedett paksi és vidéki vásárlóval hátunk mögött 2013-ban úgy döntöttünk, hogy a megnövekedett vásárlói igényeknek és a technikai elvárásoknak megfelelve megnyitjuk webáruházunkat. 


Konyhastúdióból hozott mentalitásunk szerint a legfontosabb, hogy a webáruházban vásárlóink kiemelt figyelmet, családias közvetlenséget, folyamatos tájékoztatást kapjanak és a vásárlás végén elégedettek legyenek. Büszkék vagyunk arra, hogy vásárlóink érzik a kitüntetett figyelmet és erről visszajelzést is adnak.


Büszkék vagyunk arra, hogy konyhai gépekeinket kizárólag magyarországi forgalmazótól vásároljuk és minden általunk forgalmazott készülékre magyarországi garancia érvényes. AEG-Electrolux-Zanussi márkaboltunkban csak kiváló minőségű, időtálló, megbízható szervizháttérrel rendelkező készülékeket talál.


Kérjük tekintse meg a Miért érdemes minket választani oldalt!

Konyhája tervezésével, vagy a konyhai gépekkel kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken.


email: info@fritzkonyhafelszereles.hu

telefon: +36 75 950 848 (telefonon kérjük hétközben és munkaidőben)

vagy állunk rendelkezésére bemutatótermünkben Pakson, ahol megtekintheti a jelenleg elérhető legmodernebb konyhai megoldásokat.

A webshopunkban megrendelt termékeket az ország egész területén egységes szállítási díjjal juttatjuk el Önhöz. Erről itt tájékozódhat.

Kollégáink segítenek Önnek a megfelelő konyha kialakításában és az Önnek megfelelő konyhai készülékek kiválasztásában.


Cégadatok:

Fritz-Bútor Kft.

7030 Paks, Zápor u. 45.

Adószám: 23101968-2-17

Cégjegyzékszám: 17-09-008379
Nagyobb térképre váltás