Kérdése van?

Kedves Vásárlónk!

 

Ha a termékekkel kapcsolatban segítségére lehetünk kérjük keresse kollégáinkat

az info@fritzkonyhafelszereles.hu e-mail címen

vagy a +36 75 950 848-as telefonszámon munkanapokon 7:00 és 15:30 között!

 

Üdvözlettel:

Fritz Konyhafelszerelés

Felhasználási feltételek

FRITZ-BÚTOR KFT. INTERNETES ÁRUHÁZÁNAK FELHASZNÁLÓI FELTÉTELEI

 

 

A vevő kijelenti, hogy a fritzkonyhafelszereles.hu honlapon található internetes áruház használata előtt megismerte és elfogadta az alábbi feltételeket:

 

 

Termékinformációk


Az internetes áruházban szereplő termékekkel kapcsolatos árakra, raktárkészletre és technikai adatokra vonatkozó információk tájékoztató jellegűek, a Fritz-Bútor Kft. a változtatás jogát fenntartja.

 

 

Megrendelés


A vásárló az internetes áruház megrendelési formanyomtatványának kitöltésével és annak elküldésével a formanyomtatványban az általa megadott árut / árukat megrendelte. A Fritz-Bútor Kft. a megrendelést e-mailben vagy telefonon igazolja vissza, és tájékoztatja a vásárlót a fizetési feltételekről, a kiszállítás módjáról, időpontjáról és annak díjáról. A Fritz-Bútor Kft. fenntartja a jogot, hogy bizonyos termékek rendelése esetén a vevőtől előleget kérjen.

 


Szállítási módok

A megrendelt terméket az alábbi módokon tudja megkapni:
Szállítás futárszolgálattal. A csomagok átvételére a rendelésben megadott címzett, vagy az azonos címre bejelentett házastársa, rokona, illetve meghatalmazással rendelkező személy jogosult.
Személyes átvétel a Fritz-Bútor Kft. telephelyén (7030 Paks, Ipari Park HRSZ.: 4703/11, térkép)
150.000 Ft-os bruttó vásárlási érték felett a házhozszállítás díját cégünk magára vállalja, a rendelést ingyenesen szállítja ki.

 

Fizetési feltételek


Vevő a megrendelés ellenértékét és a szállítási díjat az alábbi módokon fizetheti meg:

A szállítmány átvételekor a futárnak készpénzben (utánvét)

Banki előre utalással az emailben kapott számla másolat alapján.

Bankkártyás fizetéssel weboldalunkon történő rendelés esetén. Kiszállításkor a futárnál bankkártyás fizetésre nincs lehetőség!

Személyes áruátvétel esetén készpénzfizetéssel a Kft. telephelyén.


Amennyiben a vevő előleget fizetett, akkor az előleg összege a végösszegből levonásra kerül.

 


Az elállási jog


Minden vevőnek a vásárlástól számított 14 (tizennégy) napon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:
Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami gyári, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza a Fritz-Bútor Kft-hez. Elállásra vonatkozó igényét azonban e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie. A telephelyünkön megtekintett és személyesen megvásárolt termékekre az elállási jog nem vonatkozik.
Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket, úgy haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított 14 (tizennégy) napon belül a fogyasztó (vevő) által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is visszatérítjük a fogyasztó (vevő) által megjelölésre kerülő bankszámlaszámra történő átutalással. A fogyasztó (vevő) kizárólag a termék visszaküldésének közvetlen költségét viseli.

A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.
Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen a Fritz-Bútor Kft részére visszajuttatni, a Fritz-Bútor Kft nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.
Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

A visszaküldött terméket kérjük a következő módon megcímezni:

Fritz-Bútor Kft.

7030 Paks, Ipari Park, Fritz Konyhastúdió

Az Ipari Parkban nincs házszám, így kérjük ehelyett a Fritz Konyhstúdiót feltüntetni!