Bevásárlókosár
Bevásárlókosara még üres!

AEG konyhastúdió

Konyhastúdiónk, referenciáink

              Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
 
 

Miért válasszon minket mások helyett?

Miért válasszon minket?

Mire érdemes figyelni ha nem tőlünk vásárol?

Árainkat a magyarországi piac alján próbáljuk tartani, konyhastúdióként mindig felhívjuk a vásárlóink figyelmét, hogy az általunk kínáltnál jóval olcsóbb készülékek nagy valószínűséggel külföldi készülékek. Külföldről behozott készülék esetén az értékesítő cég nem tud hivatalos, magyarországi garanciát biztosítani.

A 'bolti garancia' többnyire azt jelenti, hogy az eladó cégnek nincs kapcsolata hivatalos magyarországi márkaszervizzel hiszen "innen-onnan" szerzi be a készüléket, ezért az értékesítő cég munkatársa javítja meg a külföldről beszerzett konyhai gépet. Ez általában több időt vesz igénybe, a vásárlónak kell a készülék szállítását biztosítani...stb. Sok érvet tudnánk felhozni a külföldi készülékekkel szemben. Bízunk vásárlóink ítélőképességében!

Nálunk nincs "bolti garancia" mert mi nem tudjuk megjavítani a hibás készülékeket, az elromlott készülékek javítását mindig a hivatalos gyártói szerviz végzi el.


Garanciális, extra garanciával vagy termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Konyhastúdiónk Konyhastúdiónk Konyhastúdiónk Konyhastúdiónk Konyhastúdiónk Konyhastúdiónk Konyhastúdiónk
Fritz Konyhagép És Konyhafelszerelés © 2019
Nézet váltás: Mobil nézet / Normál nézet
Utoljára frissítve: 2019-01-22 12:06:49