Szállítási információk

A megrendelt áru házhozszállítása, kézbesítése a webáruház szerződött logisztikai partnere, a Royal-Sprint Futárszolgálat közreműködésével történik. A szolgáltató (eladó) – a Royal-Sprint Futárszolgálat útján – Magyarország egész területén vállal házhozszállítást. Külön kérésre a Futárszolgálat térítésmentesen emeletre szállítást is vállal. Partnerünk ingyenesen elszállítja a készülékek csomagolóanyagát, így még egy gondot leveszünk az Ön válláról.

Vásárlóink a megrendelési visszajelzésben kapott fuvarlevélszám alapján a http://www.royal.hu oldalon nyomon követhetik megrendelésüket.

A nagyméretű háztartási gépek (pl hűtők) kiszállítását esetenként a futárszolgálat a feladás napjától számított 2. munkanapon tudja teljesíteni. Megértésüket köszönjük.

A hétvégén vagy ünnepnapon leadott rendelések a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra.

A szállítás költsége Magyarországon belül egységesen:

    Háztartási kisgép (30kg alatt):                  990 Ft

    Háztartási nagygép (30kg felett):             2.990 Ft

    15.000,- forint alatti rendelés esetén:     1.990 Ft

    150.000,- forint feletti rendelés esetén:  Ingyenes

    Cégünk egyes készülékeket súlytól és ártól függetlenül ingyenesen szállít, a szállítási költség minden esetben a termék oldalon található.

Szombati kiszállítás (csak Budapesten és vonzáskörzetében) 30%-os felárral: kisgépek esetén 1.485,- forint, nagygépek esetén 4.485,- forint. 150.000,- forint felett ingyenes.

Kérjük szombati kiszállítással kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!

Külföldi szállítással kapcsolatban megrendelés előtt kérjen árajánlatot!

Kollégáink minden esetben igyekeznek a megrendelés és a kiszállítás közötti időt a lehető legrövidebbre csökkenteni, ügyfeleink kéréseit (délelőtti vagy délutáni szállítás) figyelembe venni. Mivel a kiszállításhoz futárszolgálatot veszünk igénybe, az extra kéréseket garantálni nem áll módunkban.Termékek elérhetősége

Készülékeink elérhetősége a termék adatlapon található.

Az AEG-Electrolux-Zanussi készülékek elérhetősége a gyártótól kapott legfrissebb adatok alapján kerül megjelenítésre.

Falmec-Cata-Nodor készülékek elérhetősége óránként frissül weboldalunkon a beszállítónktól kapott valós készlet adatok alapján.

Egyéb márkák esetén az elérehetőség általános adat, ilyen esetben kérjük megrendelés előtt érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Raktáron: A készülék azonnal szállítható, ha megrendelését 11 óráig feldolgozzuk, a megrendelt készüléket az esetek többségében 2 munkanapon belül kiszállítjuk (a hűtőszekrények és side-by-side hűtőszekrények megrendelése esetén a szállítás akár 3 munkanapot is igénybe vehet)

Külső raktáron: A készülék a gyártó/beszállító raktárban készleten van. Megrendelés esetén várhatóan néhány munkanapon belül bemutatótermünkbe érkezik a termék.

Rendelésre: A készülék beérkezés alatt van a központi raktárba, a kiszállítás ideje márka és típus függő. Kérjük megrendelés előtt érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Rendelésre és Külső raktáron levő termékek elérhetősége általánosan megadott adat, ez készülékenként változhat, sürgős szállítás esetén megrendelés előtt kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot akár e-mailben akár telefonon, kollégáink lekérdezik a beszállítóktól a készülékek várható beérkezési dátumát!

Központi raktárhiány esetén a termék oldalon feltüntetett szállítási időt nem minden esetben tudjuk garantálni, ilyen esetben vásárlóinkat a megrendelés feldolgozásakor telefonon értesítjük.Személyes átvétel esetén cégünk semmilyen felárat nem számol fel.

Személyes átvétel esetén csak készpénzes fizetés lehetséges!Meglévő, elromlott készülékek ingyenes elszállítása

Futárszolgálatunk kérésre az Ön üzemképtelen készülékeit elszállítja megsemmisítésre, így Önnek nem kell a szállítással, elhelyezéssel bajlódnia.

Ez a szolgáltatás ingyenes! Kérjük ha szüksége van az elromlott készülék elszállítására, jelezze a Pénztár megjegyzés rovatában!

Felhívjuk figyelmét, hogy az elszállítandó készülék az elektromos, víz- és gáz hálózatról leválasztva, szállítható állapotban kell hogy legyen! Egyéb esetben a futár jogosan tagadhatja meg a készülék elszállítását!

Kérjük, hogy ha extra nagy készüléket kíván elszállítatni (magas hűtő, side-by-side hűtő, hűtőláda stb.) a Pénztár megjegyzés rovatában ezt külön tüntesse fel!

Az elszállítással kapcsolatos kérdéseivel elérhetőségeinken állunk rendelkezésére.Bemutatótermünk: Fritz Konyhastúdió 7030 Paks, Ipari Park HRSZ.: 4703/11


Nagyobb térképre váltás


Nyitvatartás és telefonos ügyelet: 

H-P: 9:30 - 17:00

Szombaton előzetes egyeztetés alapján: 9:00 - 12:00