Fontos változás a nagy háztartási készülékek kiszállításával kapcsolatban! RÉSZLETEK

Szállítási információk

Kérjük nem raktári termék megrendelése előtt érdeklődjön e-mailben vagy telefonon a várható beérkezéssel kapcsolatban!

A megrendelt áru házhozszállítása, kézbesítése a webáruház szerződött logisztikai partnere, a Royal-Sprint Futárszolgálat (ROYAL-SPRINT KFT.) vagy a Kova Trans (KOVA TRANS KFT.) közreműködésével történik. A szolgáltató (eladó) – a Futárszolgálat segítségével – Magyarország egész területén vállal házhozszállítást. mindkét Futárszolgálat térítésmentesen emeletre szállítást is vállal. Partnerünk ingyenesen elszállítja a készülékek csomagolóanyagát (kérjük jelezze előre igényét), így még egy gondot leveszünk az Ön válláról.


Fontos változás a kiszállítással kapcsolatban, kérjük olvassa el figyelmesen!

Június 2. keddi naptól kezdődően az alábbi protokoll szerint járnak el a KOVA Trans sofőrjei kézbesítésnél:

  • Kollégáink ismét beszállítják a termékeket a lakáson / házon belülre, a rendeltetési helyre: az átvevő addig, amíg beviszik a gépet a kért helyre, legalább 2 méter távolságot tartson a futároktól!
  • A csomag bevitele után a kollégánk igény szerint kicsomagolják a gépet, majd kilépnek a helyiségből: ekkor van lehetősége az átvevőnek szemrevételezni a csomagot (ép-e, sérülésmentes-e, azt kapta-e, amit rendelt).
    Reklamációt továbbra is csak akkor tudunk elfogadni a csomaggal kapcsolatban, ha azt a futárok jelenlétében jelzi az átvevő! Utólagos reklamációnak nem tudunk helyt adni.
  • Ezután megtörténik az áruutánvét kiegyenlítése, amennyiben készpénzzel fizetendő csomagról van szó.
  • Végül az átvevő (saját tollával) aláírja a szállítólevelet, ezzel igazolja a csomag átvételét.

Kollégáink bizonyos esetekben továbbra is megtagadhatják a csomag beszállítását a rendeltetési helyre, úgy mint:

  • hatósági házi karantén (járványügyi megfigyelés alatt álló személy)
  • kórház, egészségügyi intézmény
  • amennyiben a futár úgy ítéli meg, hogy a csomag kézbesítése kiemelt egészségügyi kockázattal jár (ezen lehetséges kockázatokat folyamatosan monitorozzuk)

Célunk  továbbra is az, hogy minimálisra csökkentsük a fertőzés kockázatát, ennek érdekében kollégáinkat védőfelszerelésekkel láttuk el (gumikesztyű, szájmaszk).Royal-Sprint Futárszolgálat esetén Vásárlóink a megrendelési visszajelzésben kapott fuvarlevélszám alapján a http://www.royal.hu oldalon nyomon követhetik megrendelésüket.

Kova Trans Futárszolgálat esetén a diszpécser a kiszállítást megelőző napon telefonon egyeztet Vásárlóinkkal a másnapi szállítással kapcsolatban.

A nagyméretű háztartási gépek (pl sütők, mosogatógépek, hűtők) kiszállítását esetenként a futárszolgálat a feladás napjától számított 3 munkanapon tudja teljesíteni. Megértésüket köszönjük.

Kisméretű csomagok (pl főzőlapok, kisebb páraelszívók) kiszállítása az esetek többségében a feladást követő munkanapon történik meg.

A hétvégén vagy ünnepnapon leadott rendelések a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra.


A szállítás költsége Magyarországon belül egységesen:

    Háztartási kisgép (30kg alatt):                  990 Ft

    Háztartási nagygép (30kg felett):             2.990 Ft

    15.000,- forint alatti rendelés esetén:     1.990 Ft

    150.000,- forint feletti rendelés esetén:  Ingyenes

    Cégünk egyes készülékeket súlytól és ártól függetlenül ingyenesen szállít, a szállítási költség minden esetben a termék oldalon található.


Külföldi szállítással kapcsolatban megrendelés előtt kérjen árajánlatot!

Kollégáink minden esetben igyekeznek a megrendelés és a kiszállítás közötti időt a lehető legrövidebbre csökkenteni, ügyfeleink kéréseit (délelőtti vagy délutáni szállítás) figyelembe venni. Mivel a kiszállításhoz futárszolgálatot veszünk igénybe, az extra kéréseket garantálni nem áll módunkban.Termékek elérhetősége

Készülékeink elérhetősége a termék adatlapon található.

Az AEG-Electrolux-Zanussi készülékek elérhetősége a gyártótól kapott legfrissebb adatok alapján kerül megjelenítésre.

Falmec-Cata-Nodor készülékek elérhetősége óránként frissül weboldalunkon a beszállítónktól kapott valós készlet adatok alapján.

Egyéb márkák esetén az elérehetőség általános adat, ilyen esetben kérjük megrendelés előtt érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Raktáron: A készülék azonnal szállítható, ha megrendelését 11 óráig feldolgozzuk, a megrendelt készüléket az esetek többségében 2 munkanapon belül kiszállítjuk (a hűtőszekrények és side-by-side hűtőszekrények megrendelése esetén a szállítás akár 3-4 munkanapot is igénybe vehet)

Külső raktáron: A készülék a gyártó/beszállító raktárban készleten van. Megrendelés esetén várhatóan néhány munkanapon belül bemutatótermünkbe érkezik a termék.

Rendelésre: A készülék beérkezés alatt van a központi raktárba, a kiszállítás ideje márka és típus függő. Kérjük megrendelés előtt érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Rendelésre és Külső raktáron levő termékek elérhetősége általánosan megadott adat, ez készülékenként változhat, sürgős szállítás esetén megrendelés előtt kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot akár e-mailben akár telefonon, kollégáink lekérdezik a beszállítóktól a készülékek várható beérkezési dátumát!

Központi raktárhiány esetén a termék oldalon feltüntetett szállítási időt nem minden esetben tudjuk garantálni, ilyen esetben vásárlóinkat a megrendelés feldolgozásakor telefonon értesítjük.Személyes átvétel esetén cégünk semmilyen felárat nem számol fel.

A vírushelyzetre való tekintettel személyes átvétel esetén szájmaszk használata kötelező! Köszönjük megértését!

Személyes átvétel esetén csak készpénzes vagy előre utalásos fizetés lehetséges!

Előre utalás esetén a megrendelés átvétele legkorábban a vételár beérkezését követő munkanapon lehetséges.Meglévő, elromlott készülékek ingyenes elszállítása

Futárszolgálatunk kérésre az Ön üzemképtelen készülékeit elszállítja megsemmisítésre, így Önnek nem kell a szállítással, elhelyezéssel bajlódnia.

Ez a szolgáltatás ingyenes! Kérjük ha szüksége van az elromlott készülék elszállítására, jelezze a Pénztár megjegyzés rovatában!

Felhívjuk figyelmét, hogy az elszállítandó készülék az elektromos, víz- és gáz hálózatról leválasztva, szállítható állapotban kell hogy legyen! Egyéb esetben a futár jogosan tagadhatja meg a készülék elszállítását!

Kérjük, hogy ha extra nagy készüléket kíván elszállítatni (magas hűtő, side-by-side hűtő, hűtőláda stb.) a Pénztár megjegyzés rovatában ezt külön tüntesse fel!

Az elszállítással kapcsolatos kérdéseivel elérhetőségeinken állunk rendelkezésére.Bemutatótermünk: Fritz Konyhastúdió 7030 Paks, Ipari Park HRSZ.: 4703/11


Nagyobb térképre váltás


Nyitvatartás és telefonos ügyelet: 

H-P: 9:30 - 17:00

Szombaton előzetes egyeztetés alapján: 9:00 - 12:00