Szállítási információk

A megrendelt áru házhozszállítása, kézbesítése a webáruház szerződött logisztikai partnere, kis csomagok esetén a DPD vagy nagy csomagok esetén a Kova Trans (KOVA TRANS KFT.) közreműködésével történik. A szolgáltató (eladó) – a Futárszolgálat segítségével – Magyarország egész területén vállal házhozszállítást. mindkét Futárszolgálat térítésmentesen emeletre szállítást is vállal. Nagyméretű készülékek esetén partnerünk ingyenesen elszállítja a készülékek csomagolóanyagát (kérjük jelezze előre igényét), így még egy gondot leveszünk az Ön válláról.


DPD Futárszolgálat esetén Vásárlóink a megrendelési visszajelzésben kapott linkre kattintva vagy a fuvarlevélszám alapján a https://tracking.dpd.de/status/hu_HU/ oldalon nyomon követhetik megrendelésüket.

Kova Trans Futárszolgálat esetén a diszpécser a csomagfelvétet követően e-mailben vagy telefonon egyeztet Vásárlóinkkal a szállítás dátumával kapcsolatban.

A nagyméretű háztartási gépek (pl sütők, mosogatógépek, hűtők) kiszállítását esetenként a futárszolgálat a feladás napjától számított 3 munkanapon tudja teljesíteni. Megértésüket köszönjük.

Nagyméretű készülékek esetén a futároknál kiszállításkor a helyszínen van lehetőség bankkártyás fizetésre.

Kisméretű csomagok (pl főzőlapok, kisebb páraelszívók) kiszállítása az esetek többségében a feladást követő munkanapon történik meg.

A hétvégén vagy ünnepnapon leadott rendelések a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra.


A szállítás költsége Magyarországon belül

DPD vagy Kova Trans futárral:

    Háztartási kisgép (30kg alatt):                  4.990 Ft

    Háztartási nagygép (30kg felett):              4.990 Ft

Magyar Postával:

    0-10 kg:                                                                  1.990 Ft

    10-20 kg:                                                                2.990 Ft

    20-40 kg:                                                                5.990 Ft

Egyéb: 

    200.000,- forint feletti rendelés esetén:    Ingyenes

    Cégünk egyes készülékeket súlytól és ártól függetlenül ingyenesen szállít, a szállítási költség minden esetben a termék oldalon található.


Külföldi szállítással kapcsolatban megrendelés előtt kérjen árajánlatot!

Kollégáink minden esetben igyekeznek a megrendelés és a kiszállítás közötti időt a lehető legrövidebbre csökkenteni, ügyfeleink kéréseit (délelőtti vagy délutáni szállítás) figyelembe venni. Mivel a kiszállításhoz futárszolgálatot veszünk igénybe, az extra kéréseket garantálni nem áll módunkban.Termékek elérhetősége

Készülékeink elérhetősége a termék adatlapon található.

Az AEG és Electrolux készülékek elérhetősége a gyártótól kapott legfrissebb adatok alapján kerül megjelenítésre.

Falmec-Cata-Nodor készülékek elérhetősége óránként frissül weboldalunkon a beszállítónktól kapott valós készlet adatok alapján.

Egyéb márkák esetén az elérhehetőség általános adat, ilyen esetben kérjük megrendelés előtt érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Raktáron: A készülék azonnal szállítható, ha megrendelését 11 óráig feldolgozzuk, a megrendelt készüléket az esetek többségében 2 munkanapon belül kiszállítjuk (a hűtőszekrények és side-by-side hűtőszekrények megrendelése esetén a szállítás akár 3-4 munkanapot is igénybe vehet)

Külső raktáron: A készülék a gyártó/beszállító raktárban készleten van. Megrendelés esetén várhatóan néhány munkanapon belül bemutatótermünkbe érkezik a termék.

Rendelésre: A készülék beérkezés alatt van a központi raktárba, a kiszállítás ideje márka és típus függő. Kérjük megrendelés előtt érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Rendelésre és Külső raktáron levő termékek elérhetősége általánosan megadott adat, ez készülékenként változhat, sürgős szállítás esetén megrendelés előtt kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot akár e-mailben akár telefonon, kollégáink lekérdezik a beszállítóktól a készülékek várható beérkezési dátumát!

Központi raktárhiány esetén a termék oldalon feltüntetett szállítási időt nem minden esetben tudjuk garantálni, ilyen esetben vásárlóinkat a megrendelés feldolgozásakor telefonon értesítjük.Személyes átvétel esetén cégünk semmilyen felárat nem számol fel.

Bemutatótermünkben lehetőség van készpénzes vagy bankkártyás fizetésre is.

Előre utalás esetén a megrendelés átvétele legkorábban a vételár beérkezését követő munkanapon lehetséges.Meglévő, elromlott készülékek ingyenes elszállítása

Az ingyenes elszállításra csak nagy készülék (sütő, mosogatógép, hűtő stb) esetén van lehetőség!

    Kisebb megrendelt készülék esetén (páraelszívó, főzőlap, kiegészítők stb) a régi készüléket nem tudja elszállítani a futár!

Futárszolgálatunk kérésre az Ön üzemképtelen készülékeit elszállítja megsemmisítésre, így Önnek nem kell a szállítással, elhelyezéssel bajlódnia.

Ez a szolgáltatás ingyenes! Kérjük ha szüksége van az elromlott készülék elszállítására, jelezze a Pénztár megjegyzés rovatában!

Felhívjuk figyelmét, hogy az elszállítandó készülék az elektromos, víz- és gáz hálózatról leválasztva, szállítható állapotban kell hogy legyen! Egyéb esetben a futár jogosan tagadhatja meg a készülék elszállítását!

Kérjük, hogy ha extra nagy készüléket kíván elszállítatni (magas hűtő, side-by-side hűtő, hűtőláda stb.) a Pénztár megjegyzés rovatában ezt külön tüntesse fel!

Az elszállítással kapcsolatos kérdéseivel elérhetőségeinken állunk rendelkezésére.Bemutatótermünk: Fritz Konyhastúdió 7030 Paks, Ipari Park HRSZ.: 4703/11


Nagyobb térképre váltás


Nyitvatartás és telefonos ügyelet: 

H-P: 7:00 - 17:00

Szombaton, vasárnap és ünnepnapokon: ZÁRVA