Fontos változás a nagy háztartási készülékek kiszállításával kapcsolatban! RÉSZLETEK

Szállítási információk

Kérjük nem raktári termék megrendelése előtt érdeklődjön e-mailben vagy telefonon a várható beérkezéssel kapcsolatban!

A megrendelt áru házhozszállítása, kézbesítése a webáruház szerződött logisztikai partnere, a Royal-Sprint Futárszolgálat (ROYAL-SPRINT KFT.) vagy a Kova Trans (KOVA TRANS KFT.) közreműködésével történik. A szolgáltató (eladó) – a Futárszolgálat segítségével – Magyarország egész területén vállal házhozszállítást. mindkét Futárszolgálat térítésmentesen emeletre szállítást is vállal. Partnerünk ingyenesen elszállítja a készülékek csomagolóanyagát (kérjük jelezze előre igényét), így még egy gondot leveszünk az Ön válláról.


Fontos változás a kiszállítással kapcsolatban, kérjük olvassa el figyelmesen!

A járvány következtében az Önök és a kiszállítást végző kollégák egészségének védelmében 2020.03.23-tól az alábbiak szerint módosul a csomagátadás a KOVA Trans által kézbesített küldemények esetében: 


-A korábbiakkal ellentétben a termékek átadása a bejárati ajtóban történik, az ingatlanba (lakásba, családi házba) nem lépnek be, így nem is viszik a csomagot a rendeltetési helyre

-Az a cél, hogy a lehető legrövidebb időt töltsék kollégáink a címen, így a gépet nem csomagolják ki és a csomagolóanyagot nem szállítják el. 

-Ezután megtörténik az áruutánvét kiegyenlítése: a futárok továbbra is kezelnek készpénzt

-Fuvarlevelet nem kell aláírnia az átvevőnek, így (előre fizetett küldemény esetén) van lehetőség érintésmentes átadásra. 

      Aláírás helyett kérjük, hogy az átvevő készítse elő egy fényképes igazolványát! Az aláírás helyére az okmány sorszámát és az átvevő nevét írják be a futárok.

-Régi gép elszállítására csak abban az esetben történhet meg, ha a vásárló kikészíti elszállításra alkalmas állapotban az ajtó elé. 


Ez tehát azt jelenti, hogy KOVA Trans kiszállítás esetén, ha előre kifizetett (bankkártyás vagy előre utalásos) a csomag, akkor van lehetőség teljesen kontaktmentes csomagátvételre.


KOVA Trans az alábbi esetekben megtagadhatja a csomag kézbesítését: 


-Hatósági házi karantén (járványügyi megfigyelés alatt álló személy) 

-Kórház, egészségügyi intézmény 


Royal-Sprint Futárszolgálat esetén Vásárlóink a megrendelési visszajelzésben kapott fuvarlevélszám alapján a http://www.royal.hu oldalon nyomon követhetik megrendelésüket.

Kova Trans Futárszolgálat esetén a diszpécser a kiszállítást megelőző napon telefonon egyeztet Vásárlóinkkal a másnapi szállítással kapcsolatban.

A nagyméretű háztartási gépek (pl sütők, mosogatógépek, hűtők) kiszállítását esetenként a futárszolgálat a feladás napjától számított 3 munkanapon tudja teljesíteni. Megértésüket köszönjük.

Kisméretű csomagok (pl főzőlapok, kisebb páraelszívók) kiszállítása az esetek többségében a feladást követő munkanapon történik meg.

A hétvégén vagy ünnepnapon leadott rendelések a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra.


A szállítás költsége Magyarországon belül egységesen:

    Háztartási kisgép (30kg alatt):                  990 Ft

    Háztartási nagygép (30kg felett):             2.990 Ft

    15.000,- forint alatti rendelés esetén:     1.990 Ft

    150.000,- forint feletti rendelés esetén:  Ingyenes

    Cégünk egyes készülékeket súlytól és ártól függetlenül ingyenesen szállít, a szállítási költség minden esetben a termék oldalon található.


Külföldi szállítással kapcsolatban megrendelés előtt kérjen árajánlatot!

Kollégáink minden esetben igyekeznek a megrendelés és a kiszállítás közötti időt a lehető legrövidebbre csökkenteni, ügyfeleink kéréseit (délelőtti vagy délutáni szállítás) figyelembe venni. Mivel a kiszállításhoz futárszolgálatot veszünk igénybe, az extra kéréseket garantálni nem áll módunkban.Termékek elérhetősége

Készülékeink elérhetősége a termék adatlapon található.

Az AEG-Electrolux-Zanussi készülékek elérhetősége a gyártótól kapott legfrissebb adatok alapján kerül megjelenítésre.

Falmec-Cata-Nodor készülékek elérhetősége óránként frissül weboldalunkon a beszállítónktól kapott valós készlet adatok alapján.

Egyéb márkák esetén az elérehetőség általános adat, ilyen esetben kérjük megrendelés előtt érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Raktáron: A készülék azonnal szállítható, ha megrendelését 11 óráig feldolgozzuk, a megrendelt készüléket az esetek többségében 2 munkanapon belül kiszállítjuk (a hűtőszekrények és side-by-side hűtőszekrények megrendelése esetén a szállítás akár 3-4 munkanapot is igénybe vehet)

Külső raktáron: A készülék a gyártó/beszállító raktárban készleten van. Megrendelés esetén várhatóan néhány munkanapon belül bemutatótermünkbe érkezik a termék.

Rendelésre: A készülék beérkezés alatt van a központi raktárba, a kiszállítás ideje márka és típus függő. Kérjük megrendelés előtt érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Rendelésre és Külső raktáron levő termékek elérhetősége általánosan megadott adat, ez készülékenként változhat, sürgős szállítás esetén megrendelés előtt kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot akár e-mailben akár telefonon, kollégáink lekérdezik a beszállítóktól a készülékek várható beérkezési dátumát!

Központi raktárhiány esetén a termék oldalon feltüntetett szállítási időt nem minden esetben tudjuk garantálni, ilyen esetben vásárlóinkat a megrendelés feldolgozásakor telefonon értesítjük.Személyes átvétel esetén cégünk semmilyen felárat nem számol fel.

Személyes átvétel esetén csak készpénzes vagy előre utalásos fizetés lehetséges!

Előre utalás esetén a megrendelés átvétele legkorábban a vételár beérkezését követő munkanapon lehetséges.Meglévő, elromlott készülékek ingyenes elszállítása

Futárszolgálatunk kérésre az Ön üzemképtelen készülékeit elszállítja megsemmisítésre, így Önnek nem kell a szállítással, elhelyezéssel bajlódnia.

Ez a szolgáltatás ingyenes! Kérjük ha szüksége van az elromlott készülék elszállítására, jelezze a Pénztár megjegyzés rovatában!

Felhívjuk figyelmét, hogy az elszállítandó készülék az elektromos, víz- és gáz hálózatról leválasztva, szállítható állapotban kell hogy legyen! Egyéb esetben a futár jogosan tagadhatja meg a készülék elszállítását!

Kérjük, hogy ha extra nagy készüléket kíván elszállítatni (magas hűtő, side-by-side hűtő, hűtőláda stb.) a Pénztár megjegyzés rovatában ezt külön tüntesse fel!

Az elszállítással kapcsolatos kérdéseivel elérhetőségeinken állunk rendelkezésére.Bemutatótermünk: Fritz Konyhastúdió 7030 Paks, Ipari Park HRSZ.: 4703/11


Nagyobb térképre váltás


Nyitvatartás és telefonos ügyelet: 

H-P: 9:30 - 17:00

Szombaton előzetes egyeztetés alapján: 9:00 - 12:00