Kérjük a "Rendelésre" készletinformációjú termék megrendelése előtt a beszerzési idő hosszával kapcsolatban érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!
A nagy csomagok kiszállítására vonatkozó 2021 nov. 25-től érvényes információk, kérjük olvassa el!

Szállítási információk

Nagy csomagok kiszállításával kapcsolatos információk, kérjük olvassa el!
Érvényes 2021 nov. 25-től. Az információk kattintás után új ablakban fognak megnyílni.


Fontos!

Alkatrészellátási gondok miatt beszállítóink esetenként a szokásosnál

sokkal hosszabb és bizonytalan beszerzési idővel dolgoznak.


Nem raktári termék megvásárlása előtt kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!


A megrendelt áru házhozszállítása, kézbesítése a webáruház szerződött logisztikai partnere, kis csomagok esetén a Royal-Sprint Futárszolgálat (ROYAL-SPRINT KFT.) vagy nagy csomagok esetén a Kova Trans (KOVA TRANS KFT.) közreműködésével történik. A szolgáltató (eladó) – a Futárszolgálat segítségével – Magyarország egész területén vállal házhozszállítást. mindkét Futárszolgálat térítésmentesen emeletre szállítást is vállal. Partnerünk ingyenesen elszállítja a készülékek csomagolóanyagát (kérjük jelezze előre igényét), így még egy gondot leveszünk az Ön válláról.


Royal-Sprint Futárszolgálat esetén Vásárlóink a megrendelési visszajelzésben kapott fuvarlevélszám alapján a http://www.royal.hu oldalon nyomon követhetik megrendelésüket.

Kova Trans Futárszolgálat esetén a diszpécser a kiszállítást megelőző napon telefonon egyeztet Vásárlóinkkal a másnapi szállítással kapcsolatban.

A nagyméretű háztartási gépek (pl sütők, mosogatógépek, hűtők) kiszállítását esetenként a futárszolgálat a feladás napjától számított 3 munkanapon tudja teljesíteni. Megértésüket köszönjük.

Kisméretű csomagok (pl főzőlapok, kisebb páraelszívók) kiszállítása az esetek többségében a feladást követő munkanapon történik meg.

A hétvégén vagy ünnepnapon leadott rendelések a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra.


A szállítás költsége Magyarországon belül egységesen:

    Háztartási kisgép (30kg alatt):                  2.990 Ft

    Háztartási nagygép (30kg felett):              3.990 Ft

    150.000,- forint feletti rendelés esetén:    Ingyenes

    Cégünk egyes készülékeket súlytól és ártól függetlenül ingyenesen szállít, a szállítási költség minden esetben a termék oldalon található.


Külföldi szállítással kapcsolatban megrendelés előtt kérjen árajánlatot!

Kollégáink minden esetben igyekeznek a megrendelés és a kiszállítás közötti időt a lehető legrövidebbre csökkenteni, ügyfeleink kéréseit (délelőtti vagy délutáni szállítás) figyelembe venni. Mivel a kiszállításhoz futárszolgálatot veszünk igénybe, az extra kéréseket garantálni nem áll módunkban.Termékek elérhetősége

Készülékeink elérhetősége a termék adatlapon található.

Az AEG-Electrolux-Zanussi készülékek elérhetősége a gyártótól kapott legfrissebb adatok alapján kerül megjelenítésre.

Falmec-Cata-Nodor készülékek elérhetősége óránként frissül weboldalunkon a beszállítónktól kapott valós készlet adatok alapján.

Egyéb márkák esetén az elérehetőség általános adat, ilyen esetben kérjük megrendelés előtt érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Raktáron: A készülék azonnal szállítható, ha megrendelését 11 óráig feldolgozzuk, a megrendelt készüléket az esetek többségében 2 munkanapon belül kiszállítjuk (a hűtőszekrények és side-by-side hűtőszekrények megrendelése esetén a szállítás akár 3-4 munkanapot is igénybe vehet)

Külső raktáron: A készülék a gyártó/beszállító raktárban készleten van. Megrendelés esetén várhatóan néhány munkanapon belül bemutatótermünkbe érkezik a termék.

Rendelésre: A készülék beérkezés alatt van a központi raktárba, a kiszállítás ideje márka és típus függő. Kérjük megrendelés előtt érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Rendelésre és Külső raktáron levő termékek elérhetősége általánosan megadott adat, ez készülékenként változhat, sürgős szállítás esetén megrendelés előtt kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot akár e-mailben akár telefonon, kollégáink lekérdezik a beszállítóktól a készülékek várható beérkezési dátumát!

Központi raktárhiány esetén a termék oldalon feltüntetett szállítási időt nem minden esetben tudjuk garantálni, ilyen esetben vásárlóinkat a megrendelés feldolgozásakor telefonon értesítjük.Személyes átvétel esetén cégünk semmilyen felárat nem számol fel.

A vírushelyzetre való tekintettel személyes átvétel esetén szájmaszk használata kötelező! Köszönjük megértését!

Személyes átvétel esetén csak készpénzes vagy előre utalásos fizetés lehetséges!

Előre utalás esetén a megrendelés átvétele legkorábban a vételár beérkezését követő munkanapon lehetséges.Meglévő, elromlott készülékek ingyenes elszállítása

Futárszolgálatunk kérésre az Ön üzemképtelen készülékeit elszállítja megsemmisítésre, így Önnek nem kell a szállítással, elhelyezéssel bajlódnia.

Ez a szolgáltatás ingyenes! Kérjük ha szüksége van az elromlott készülék elszállítására, jelezze a Pénztár megjegyzés rovatában!

Felhívjuk figyelmét, hogy az elszállítandó készülék az elektromos, víz- és gáz hálózatról leválasztva, szállítható állapotban kell hogy legyen! Egyéb esetben a futár jogosan tagadhatja meg a készülék elszállítását!

Kérjük, hogy ha extra nagy készüléket kíván elszállítatni (magas hűtő, side-by-side hűtő, hűtőláda stb.) a Pénztár megjegyzés rovatában ezt külön tüntesse fel!

Az elszállítással kapcsolatos kérdéseivel elérhetőségeinken állunk rendelkezésére.Bemutatótermünk: Fritz Konyhastúdió 7030 Paks, Ipari Park HRSZ.: 4703/11


Nagyobb térképre váltás


Nyitvatartás és telefonos ügyelet: 

H-P: 9:30 - 15:30

Szombaton előzetes egyeztetés alapján: 9:00 - 12:00