Simplepay bankkártyás fizetés

FIGYELEM: Bankkártyás fizetés esetén a banki oldalon sikeres tranzakció esetén a fizetőoldal visszairányítja Önt webáruházunkba, ez néhány másodperctől pár percig is tarthat! Kérjük várja meg míg a bank visszairányítja!

A sikeres vásárlásról e-mailben kap visszaigazolást, amennyiben nem érkezik meg a visszaigazoló e-mail, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

A fizetés a SimplePay biztonságos weboldalán történik, de bármelyik bank által kibocsátott bankkártya használható.


FIGYELEM: Kérjük bankkártyás vásárlás előtt ellenőrizze netbankjában a beállított napi vásárlási és egy alkalomra vonatkozó limiteket!

Limit túllépés esetén a tranzakció sikertelen lesz.


A SIMPLEPAY SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI [ LETÖLTÉS ]

A SIMPLEPAY SZOLGÁLTATÁS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA [ LETÖLTÉS ]Miért válassza a bankkártyás fizetést?

 • gyors, a fizetés azonnal megtörténik, raktári készülékünket a következő munkanapon átadjuk a futárnak
 • biztonságos, a fizetés nem weboldalunkon, hanem az OTP Bank biztonságos weboldalán történik, bankkártya adataihoz sem cégünk sem harmadik személy nem fér hozzá
 • kényelmes, a megrendelés kiszállításakor nem kell a futárnak készpénzben fizetni, csak átvenni a csomagot / csomagokat

 

Tisztelt Vásárlónk!

Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Simplepay (OTP Bank) fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

 

Kérjük, készítse elő kártyáját! A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

 

 • Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.)
 • Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)
 • Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!)​

 

Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet:

 • MasterCard (dombornyomott)
 • Visa (dombornyomott)
 • American Express (dombornyomott)
 • Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.
 • Maestro Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultáljon a bankjával!


A SimplePay rendszer üzemeltetője és a SimplePay szolgáltatás nyújtója az OTP Mobil Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (OTP Mobil Kft.).

Az OTP Mobil Kft. nyilvános cégadatai:

Székhely: 1143 Budapest, Hungária krt. 17-19.

Cg.: 01-09-174466

Nyilvántartja: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Adószám: 24386106-2-42

Képviseli: Benyó Péter ügyvezető önállóan

Bankszlasz.:  OTP Bank Nyrt. 11794008-20543226- 00000000 KÉRJÜK, HOGY ERRE A BANKSZÁMLASZÁMLASZÁMRA NE UTALJON AMENNYIBEN A WEBÁRUHÁZUNKBAN LEADOTT RENDELÉSÉT FIZETNÉ!