BluPerformance Video
A berlini kiállításon mutatták be először a BluPerformance (nem BluePerformance) hűtőszekrények előnyeit: nagyobb űrtartalom, jobb energiaosztály, jobb rozsdaállóság, megújult külső és még több kényelem. Röviden: a hűtőszekrények egy teljesen új generációja. Olvasson tovább hogy még többet megtudjon a BluPerformance készülékekről.

A BluPerformance megújítja a hűtő- és fagyasztógépek piacát. 

Mit jelöl a BluPerformance?

Minden BluPerformance készülék A+++ vagy A+++ (-20%) energiaosztályú. Utóbbiak az eddigi legjobb A+++ készülékeknék 20%-kal kevesebbet fogyasztanak! A BluPerformance a frissesség egy új dimenzióját is jelöli. Tartós anyagok, a legaprólékosabban összeállítás, pontos érintővezérlés jellemzi az új készülékeket. Ezeknél a hűtőknél és fagyasztóknál a komplett hűtő elektronika a gépek lábazatába építve helyezkedik el. Ennek a technológiának az előnye, hogy sokkal nagyobb űrtartalom áll rendelkezésre. A speciálisan elhelyezett kompresszor és az új készülék lábazat miatt a készülékek jelentősen halkabbak lettek.

BluPerformance technológiájú hűtőink teljes listájáért kattintson!

Extra hosszú frissesség - Ez a BioFresh

BluPerformance, Liebherr, SoftTelescopic
A BluPerformance BioFresh generációja a korábbinál jelentősen nagyobb űrtaltalmú BioFresh rekeszeket kínál. A prémium kategóriás készülékek BioFresh fiókjain egy lamellával állítható a páratartalom, így nagyon magas vagy alacsony páratartalom is elérhető. A LED megvilágítású BioFresh fiókok teljesen kihúzhatóak és teljesen megpakolva is könnyen kihúzhatóak és becsukásnál tompítva záródnak.

BluPerformance technológiájú hűtőink teljes listájáért kattintson!

BluPerformance, Liebherr, BioFresh, Light

Dizájn és belső elrendezés

BluPerformance, Liebherr, Design, Interior
A dizájn koncepciót a klasszikus alaptételt követve, a "dizájn követi a funkciót" alapján alakítottuk ki. A cél hogy a készülékeinkben megtalálható de nem látható felső kategóriás hűtéstechnológia láthatóvá és "kézzel foghatóvá" váljon. A HardLine dizájn az oldalsó él letöréseivel kortalan és minden konyha dísze lehet. Az új ajtópántok rejtettek így engedve teret az új külalaknak. Az új, ergonómikusan kialakított ajtónyitó fogantyú megfelel a HardLine dizájnnak és beépített ajtónyitás rásegítő funkciójával jelentősen megkönnyíti a használatot.

BluPerformance, Liebherr, HardLine, Design

A VarioSafe belső térnek köszönhetően optimálisan tárolhatóak a kisebb élelmiszerek, tubusok vagy üvegek. A magas minőségű GlassLine üveg belső használata könnyen állekinthetővé teszi a belső teret. A LED fény homogén megvilágítást ad a teljes belső térben. A felső kategóriás BioFresh készülékek a BioFresh elválasztó lemez be épített hátfal LED világítást kaptak. A fagyasztórész megvilágítása a felső ajtó aljába épített LED fénnyel történik, nincs többé sötét fagyasztófiók! A lábazatba épített hűtőtechnológia miatt feleslegessé vált a hűtőszekrények hátulján megtalálható hőcserélő rács. Az egyszerű szállítást segítendő, a készülék hátuljába építve szállítófogantyú mélyedéseket alakítottunk ki.

BluPerformance technológiájú hűtőink teljes listájáért kattintson!

Vezérlés és elektronika

Az új hűtő-fagyasztó kombinált készülékeknél egy 7 colos érintőképernyőt integráltunk a felső ajtóba. A nagyszámú előre programozott funkciók maximális kényelmet biztosítanak a mindennapok során. Az információk, energiatakarékossági- és tárolási tippek könnyen elérhetőek. A főoldalon 6 készülék funkció jeleníthető meg, melyet Ön választhat ki.

BluPerformance, Liebherr, BioFresh, Touch Display

Az energiafogyasztás csökkentésére további funkciók állnak rendelkezésre, úgymint az EnergySaver ami a korábban beállított hőmérsékletet enyhén megnöveli. Vagy a nyaralás funkció, ami a hűtőrész hőmérsékletét hosszabb időre 15°C-ra emeli. A fagyasztórészben ez idő alatt a korábban beállított hőmérsékletet tartja a készülék.

BluPerformance technológiájú hűtőink teljes listájáért kattintson!

Aktív szénszűrő

BluPerformance, Liebherr, BioFresh, active charcoal filter

Az összes BluPerformance hűtőkkben és kombinált (hűtő és fagyasztó) készülékben a PowerCooling ventilátor elé építhető a gyári csomagolásban található aktív szénszűrő, ami megtisztítja a kerintgetett levegőt és megköti a kellemetlen szagokat. Ezzel a megoldással folyamatosan biztosítható az optimális levegő minőség. Az érintőkijelzőből elérhető kényelmes emlékeztető funkció jelzi ha a szűrőt cserélni kell.

 

Látogasson el paksi bemutatótermünkbe, ahol kipróbálhatja a bemutatott BluPerformance hűtőnk összes kényelmi és elektronikai funkcióját!

BluPerformance technológiájú hűtőink teljes listájáért kattintson!