Falmec SOPHIE sziget páraelszívó, ónötvözet

Rendelésre
Falmec SOPHIE sziget páraelszívó, ónötvözet

Falmec SOPHIE sziget páraelszívó, ónötvözet

Falmec SOPHIE sziget páraelszívó ónötvözet színben


    A kör a tökéletessége.
    A centrifugális erő minden irányba hajtja a levegőt. A Circle.Tech az új megoldásunk a leghatékonyabb elszívás érdekében. Annyira elfoglaltak vagyunk a mindennapokkal, hogy nem tudjuk érzékelni a minket körülvevő környezetet: hogy a természet a maga egyszerűségében is milyen szimmetrikus és harmonikus.
    A kör a tökéletességet és a teljességet képviseli: a véget nem érő hurok hagyományos emblémája, amelyet egyetlen vonalat alkot, amelynek végei összeolvadnak.

    A Circle.Tech a Falmec szabadalmaztatott technológiája.
    A hagyományos páraelszívókkal ellentétben a Circle.Tech szűrőegységek nem függőlegesen, hanem vízszintesen vannak elhelyezve. A kimenő levegő keresztülhalad egy, a motort körülvevő szűrőegységen és egyenletesen eloszlik. A kerek kialakításnak köszönhetően a szűrőfelület a maximálisra növelt, így az elszívási- és szűrési teljesítmény megnő, kivételes csendességgel párosulva. A kimenő levegő egyenletes elosztása csökkenti a turbulenciát és ezáltal a zajt is.

    Valójában a kiáramló levegő kiegyensúlyozott eloszlása csökkenti a turbulenciát, és ennek következtében a burkolat által keltett zajt. Egyedülálló innováció többféle formában. A forradalmi technológiájú szűrőkkel felszerelt új Falmec páraelszívókat az egyszerű telepítés és karbantartás is jellemzi. Többféle modellben kapható, amik maximális elszívást és szűrést biztosítanak. Kiváló dizájnnal, finom anyagokkal és szakszerű gyártással feldobják konyháját és otthonát.

    A Circle.Tech kompakt mérete és minimális térfogata lehetővé teszi a minimális vastagságú páraelszívó modellek elkészítését, amelyek tökéletesen illeszkednek az új trendekhez. Ezeknek az új formáknak köszönhetően a konyhai teret optimalizálja, miközben kellemesebb és funkcionálisabb környezetet teremt.

    Faszén és zeolit: szűrés a természet szándéka szerint. A Falmec Carbon.Zeo kombinált szűrője természetes eredetű anyagokat, például zeolitot és aktív szenet használ. A legnagyobb hatékonysággal képes megtartani a szagokat.

    Aktívszén: Az aktív szén főleg mikrokristályos grafit formájában tartalmaz szenet, amelyet nagy belső felületű porózus anyag előállítására dolgoztak fel. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik, hogy sok anyagot megtartson azáltal, hogy befogja molekuláit és elnyeli azokat belső szerkezetében.

    Zeolit: A zeolit egy ásvány, amelyre jellemző a szerves vegyületek és a vízgőz nagy felszívó képessége. Ez a jellemző a mikropórusos kristályszerkezetének egyenes következménye. Ezenkívül a zeolit kémiai tulajdonságainak köszönhetően nedvességgel érintkezve hőt bocsát ki, így csökkenti azt. A zeolit használata ezért nagyon fontos a szagok csökkentése, valamint a főzés során keletkező gőz felszívása érdekében.

    Hosszú élettartam, könnyű karbantartás. A Carbon.Zeo kombinált szűrő nagyon hosszú élettartammal rendelkezik: körülbelül 3 év, normál használat mellett. Ezen kívül 18 havonta regenerálható, 200°C-os sütőbe kell helyezni két órára. A szűrőt három év elteltével ki kell cserélni. Ez a beavatkozás nagyon egyszerű, mivel a szűrőt a páraelszívó alsó részéből kell eltávolítani.

    Dialogue system
    Páraelszívó és indukciós főzőlap párbeszéde. A Falmec új Dialogue System rendszerével az elszívó különféle funkciói közvetlenül a Falmec indukciós főzőlapról vezérelhetők. A főzőlap és a páraelszívó közötti párbeszéd rádiófrekvenciákon megy végbe, és nem igényel további vevőkészülékeket az elszívóba.

    A rendszer kompatibilis az összes távirányítóval vezérelhető Falmec páraelszívóval: Aura, Butterfly, Cielo, Diamante, DownDraft, Eclisse, Gruppo Incasso, Gruppo Incasso A+, Gruppo Incasso Murano, Gruppo Incasso NRS, Gruppo Incasso Pro, Nube, Nuvola, Stella, Circle.Tech modellek.


    Csak belső keringetéses üzemmódban használható! A Carbon.Zeo szűrő mellékelt tartozék.


     Használati útmutató letöltése

     Általános
     EnergiaosztályNincs adat
     Garancia (év)3
     Páraelszívó tulajdonságok
     Csőcsatlakozás (mm)-
     Szélesség540mm
     SzínÓnötvözet
     KialakításÜveg
     Légszállítás (szabványos bekötés)600m3/óra
     Vezérlés / FokozatokTávvezérlés
     Elszívási technológiaHagyományos
     Minimális zajszint (dBA)47
     Maximális zajszint (dB)66
     Lámpa típusaLED szalag, 18W
     Zsírszűrő típusafém, kivehető, mosható
     Szénszűrő típusaCarbon.Zeo (3 évig regenerálható)

     Írjon véleményt!

     Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
         Rossz           Jó
     Captcha

     Készletinformáció magyarázata

      

     Raktáron: A termék saját raktárunkból elérhető.

          Jellemző szállítási idő kis termék esetén 2-3 munkanap, nagy készülék esetén 2-5 munkanap.

      

     Külső raktáron: A termék a legutóbbi készlet információ alapján a gyártó vagy importőr raktárából elérhető.

          Jellemző szállítási idő kis termék esetén 5-7 munkanap, nagy készülék esetén 5-8 munkanap.

          A készletinfó időközben megváltozhatott, ezért sürgős szállítás esetén kérjük érdeklődjön megrendelés előtt!

      

     Rendelésre: A termék a legutóbbi készlet információ alapján készlethiányos.

          A beszerzési idő bizonytalan, ezért megrendelés előtt kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

      

     • Megtekintve: 449
     • Cikkszám: SOPHIE sziget, ónötvözet
     • Készletinfó: Rendelésre
      A beszerzési idő hosszával kapcsolatban kérjük megrendelés előtt érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!
      Jótállás magánszemély részére: 3 év
      Jótállás jogi személy részére: 1 év
     • 799 900 Ft
     • Nettó ár: 629 843 Ft

     • Szállítási díj: INGYENES!

     Kivezetés módja

     Amennyiben a páraelszívó kivezetéses módon kerül üzembe helyezésre, kérjük vegye figyelembe a kivezetőcső javasolt vagy minimális átmérőjét! A minimálisan ajánlottnál kisebb átmérőjű cső a teljesítmény romlásához és a készülék zajszintjének növekedéséhez vezethet!

     Címkék: Falmec, SOPHIE, elszívó, pára, páraelszívó, szag, szagelszívó, sziget, álkürtő, beépíthető, ón, ónötvözet