Electrolux sütők Gourmet fesztivál belépővel

Páros belépő a Gourmet Fesztiválra
minden Electrolux beépíthető sütőhöz

Electrolux beépíthető sütő vásárlása esetén ajándékba adunk Önnek 2 db 1-1 főre szóló belépőjegyet a 2017. május 18. és 21. között megrendezésre kerülő Gourmet Fesztiválra.

Regisztrálom vásárlásomat

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós- és adatkezelési szabályzatot.

 

1
Az akció időtartama

2017. április 11. - május 5.


Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni, ha a vásárlást igazoló számla vagy blokk kiállításának dátuma a fenti időszakra esik, valamint a bizonylaton a beépíthető sütő termékkódja, illetve vételára is szerepel. A regisztráció során előlegszámlát, nyugtát, gyűjtőblokkot, garancialevelet nem tudunk elfogadni.

Regisztrálja vásárlását
2
Regisztrálja vásárlását

2017. május 12-ig


Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát is! 

Kiskereskedő partnereink
3
Az Electrolux elküldi Önnek az ajándékot

 

5 munkanapon belül megérkezik ajándék belépőjegye.

Fantasztikus ízek az Electrolux sütőkből

Az energiatakarékos Electrolux beépíthető sütőkben a sokféle sütőprogram segítségével minden ételt ellenállhatatlanul finomra süthet. Egyenletesen pirulnak meg a hússzeletek és az aprósütemények is. Ha gyakran süt sütit vagy tésztaféléket, válasszon PlusSteam funkciós sütőt, melyben egy kis extra gőz segít még finomabbra, lazább állagúra sütni a kenyereket, süteményeket. Ha pedig a főzés a szenvedélye, akkor keresse az Electrolux kombinált gőzprogramos és sous vide programos sütőit. A gőz és a forró levegő együtt a legjobbat hozzák ki az alapanyagokból.

 
 

Kóstoljon bele a gasztronómia legjavába!

Vásároljon Electrolux beépíthető sütőt 2017. április 11. és május 5. között, és egy páros belépőt adunk ajándékba. A 2 db 1-1 főre szóló belépőjeggyel kilátogathat a 2017. május 18. és 21. között megrendezésre kerülő Gourmet Fesztiválra. A legnagyobb hazai gasztronómiai rendezvényen a legjobb magyar és elismert külföldi éttermek, séfek várják Önt felejthetetlenül finom alkotásaikkal. Az Electrolux gasztro sátorban pedig idén is folyamatosan készülnek majd a street food falatkák az Electrolux sütőkben.

Iratkozzon fel az Electrolux hírlevelére

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és máris érkeznek postaládájába a legújabb és legfinomabb hírek, receptek, ötletek. Kíváncsi rá, hogyan készíthet minden nap ellenállhatatlanul finom fogásokat? A gasztronómiai ötletek mellett termék újdonságainkról, és akciós ajánlatainkról is első kézből értesülhet, valamint részt vehet nyereményjátékainkon, melyeket kizárólag hírlevél olvasóinknak szervezünk.

Fritz Konyhagép És Konyhafelszerelés © 2019
Nézet váltás: Mobil nézet / Normál nézet
Utoljára frissítve: 2019-01-22 10:54:26