AEG gőzsütő akció 2017

SZAKÁCSKÖNYV A GŐZSÜTŐKHÖZ

ÚJ AEG gőzsütőjéhez egy exkluzív AEG szakácskönyvet adunk ajándékba, hogy az első perctől kezdve magabiztosan használja új sütőjét.

Regisztrálom vásárlásomat Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós- és adatkezelési szabályzatot.

 

Az akció időtartama 2016. január 11. - 2017. december 31.

Az ajándékot csak abban az esetben tudja a gyártó elküldeni, ha a vásárlást igazoló számla vagy blokk kiállításának dátuma a fenti időszakra esik, valamint a bizonylaton a gőzsütő termékkódja és vételára is szerepel. A regisztráció során előlegszámlát, nyugtát, gyűjtőblokkot, garancialevelet a gyártó nem tud elfogadni.

Regisztrálja vásárlását 2018. január 7-ig

Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát is, és 20 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja. Az adatokat elküldheti e-mail-ben vagy postán is, ha kitölti az üzletben kapott nyomtatott regisztrációs kártyát. Az AEG PlusSteam funkciós sütőkre az ajánlat NEM vonatkozik!

Élvezze a gőzzel sütést

Új AEG gőzsütője kellemes meglepetést fog okozni, próbálja ki az új funkciókat és a gőz erejét!

 

TÖKÉLETES ÍZEK, GYÖNYÖRŰ TEXTÚRÁK

Az AEG gőzsütők a gőzprogramok mellett minden mást is tudnak, amit csak egy multifunkciós sütőtől elvár. A lassú sütés programmal intenzív lesz az ételek íze. A hagyományos sültek még finomabbak lesznek az egyedülálló ThermiC° rendszernek köszönhetően. Ha pedig az ellenállhatatlan füstös aromára vágyik, használja a grill programot. A gőzsütők egyenletesen sütnek az egész sütőterében, ezért az étel minden kis része egyenletes színű és állagú lesz. Használja az előre beprogramozott recepteket, és figyelje a sütő nagy kijelzőjét, mely segít Önnek néhány érintéssel beállítani a megfelelő funkciókat.

 

Megnézem a gőzsütőket

 

IRATKOZZON FEL AZ AEG HÍRLEVELÉRE

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és máris érkeznek postaládájába a legújabb és legfinomabb hírek, receptek, ötletek. Kíváncsi rá, hogyan készíthet minden nap ellenállhatatlanul finom fogásokat? A gasztronómiai ötletek mellett termék újdonságainkról, és akciós ajánlatainkról is első kézből értesülhet, valamint részt vehet nyereményjátékainkon, melyeket kizárólag hírlevél olvasóinknak szervezünk.

 

Feliratkozás

 

Fritz Konyhagép És Konyhafelszerelés © 2019
Nézet váltás: Mobil nézet / Normál nézet
Utoljára frissítve: 2019-02-15 05:53:46